Am facut cerere in care am specificat ca paratii sunt Administratia Finantelor Publice Bocsa si Directia Generala a Finantelor Publice Caras-Severin.Am primit citatie astazi in care mi se comunica amanarea cauzei pana in 24 februarie. Pe pagina portal.just.ro la detalii in legatura cu dosarul meu scrie asa :
"Comunicarea către pârâtul Ministerul Mediului, a unei copii a acţiunii reclamantului. Pune în vedere reclamantului să precizeze, în scris, dacă înţelege să renunţe la judecată faţă de pârâţii Administraţia Fondului pentru Mediu, Statul Român prin Ministerul Economiei şi Finanţelor şi Ministerul Mediului, sub sancţiunea suspendării judecării cauzei, în caz de neconformare. Amână judecarea cauzei la data de 24.02.2012, pentru când se va cita pârâta Administraţia Finanţelor Publice Bocşa"
Trebuie sa trimit o noua cerere in care sa precizez ca renunt la judecata fata de sus numitii chiar daca nu am primit nimic prin posta in afara de citatie?
Am trimis o cerere de judecare in lipsa odata cu dosarul?La fiecare termen trebuie sa trimit cate unul?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Dosarul se gaseste aici
[ link extern ] *