avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua Am participat la un concurs. Am fost sunata ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua Am participat la un concurs. Am fost sunata si mi s-a ...

buna ziua
Am participat la un concurs .Am fost sunata si mi s-a trimis si email de anuntare a castigului,Cf regulament concurs urma ca banii sa imi fie virati in cont in max 30 zile,Mi s-a solicitat IBAN si CNP (se specifica si in regulament ca treb sa furnizez aceste date in caz ca suma este mai mare de 600ron.Au trecut cele 30 de zile si nu mi au fost transferati banii(1000 euro).Am trimis mail de sesizare si mi se spune sa am rabdare ca au trimis sesizarea la compartmentul raspunzator...Si au mai trecut 5 zile si nu mi se mai raspunde,Cum ar trebui sa procedez?
multumesc

Alte discuții în legătură

Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)
Teapa transfer de bani sutz sutz Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie delicata, in urma cu cateva saptamani am primit un email de la o persoana ce lucreaza pentru o anumita companie cum ca se ... (vezi toată discuția)
Frauda in numele bancii? Florin_j92 Florin_j92 Buna ziua, am vandut un telefon pe olx unei persoane din Anglia in valoare de 1400 lei (inclusiv transport), am trimis coletul cu telefonul prin dpd platind eu ... (vezi toată discuția)