avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, sunt in clasa a X-a profesionala și vreau ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, sunt in clasa a X-a profesionala și vreau să continui ...

Buna ziua, sunt in clasa a X-a profesionala și vreau să continui din a XI-a cu seralul adică cu liceu zi după ce dau diferențele și apoi iau bacalaureatul și nu știu dacă fac așa pot sa intru in Jandarmerie sau Poliție deoarece am înțeles că îți trebuie bacalaureatul luat și 4 ani de liceu dar alții spun că îmi trebuie doar bacalaureatul, deci ce-i cunoscători dacă sunt la profesionala și în a XI-a dau diferențele și intru la liceu zi și iau bacalaureatul pot sa mai intru in Jandarmerie/Politie sau trebuie neapărat 4 ani de liceu? Vă mulțumesc pentru timpul acordat, la revedere!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:41, 7 Martie 2023
In link-ul de mai jos scrie, citez: să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat; dovada absolvirii se face cu diploma sau cu adeverință din care să rezulte faptul că au susținut şi promovat examenul de bacalaureat;

Eu inteleg ca trebuie sa ai diploma de Bac*, nu scrie ca trebuie sa ai 4 ani de studii liceale

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Studii medii Buna ziua, Se pot considera studii medii chiar daca nu exista o diploma de bacalaureat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii??? MariusMarius11 MariusMarius11 Daca am absolvit școala profesională de 2 ani in anul 1991 după ce am terminat școala generală de 10 clase, se poate sa mi se echivaleze cu diploma de ... (vezi toată discuția)