avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Numar de zecimale la stabilirea pretului
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Numar de zecimale la stabilirea pretului

Buna ziua!
Cine imi poate preciza baza legala in ceea ce priveste numarul maxim de zecimale permis de lege in stabilirea pretului unui produs/serviciu,etc. Pentru tva sunt reglementate doua zecimale. Sunt interesat de celelalte componente ale pretului ( ma refer la energie). Cum este corect?
1kwh = 0,30999 sau 0.30999? La 2500kwh este o diferenta semnificativa de pret care intra in buzunarul furnizorului de gaze.
Daca îi platesc cash 31 de bani pt 1 kw nu are moneda sa imi dea restul.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Tva Stefan Ioana Stefan Ioana Am o intrebare legata de TVA. In structura de preţ a unui produs intra costul cu materia prima,cu munca vie(forta de munca) energie, amortismente, ... (vezi toată discuția)
Este normal sa nu poti trece un contract de telecomicatii de pe pf pe pj, pastrand costurile ? Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Am un contract de cablu si internet la cel mai mare operator din Romania, iar pentru a-mi deduce cheltuielile si TVA_ul am solicitat trecerea ... (vezi toată discuția)
Oug 27/2022 energie electrică sile70000 sile70000 Buna ziua, Ma puteti, va rog, lamuri in legatura cu Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 27/2022? Fac parte din categoria clientilor casnici al caror ... (vezi toată discuția)