avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Mama ,în vârstă de 86 ani,este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Mama ,în vârstă de 86 ani,este diagnosticată ...

Bună seara. Mama ,în vârstă de 86 ani,este diagnosticată cu demență Alzheimer. Pentru a putea încheia acte de vânzare cumpărare, este suficient să obțin curatela? Sunt unicul ei copil. Mulțumesc mult.

Alte discuții în legătură

Acte administrative bolnav alzheimer Milady09 Milady09 Buna ziua, Mama este diagnosticata cu dementa Alzheimer de acum 2 ani. Am participat de curand la o intalnire a apartinatorilor bolnavilor de Alzheimer si ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata acte necesare buletin minor 14 ani Milady09 Milady09 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o situatie complicata in care ma gasesc in ceea ce priveste actele necesare pentru emiterea primei carti de identitate a ... (vezi toată discuția)