avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... In anul 2021 am infiintat o intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

In anul 2021 am infiintat o intreprindere individuala

Buna ziua!In anul 2021 am infiintat o intreprindere individuala cod caen 5520 persoana fizica proprietar am dat in comodat camere din locuinta proprie,intreprinderii individuala inregistrata la Onrc.Detin mai mult de 5 camere,Contabilitatea I.I. se face la norma de venit incadrandu-se in lista normelor de venit anuale emise de Anaf .Intrebarea era ,daca este corect,ori trebuia in sistem real?Sunt tare derutata.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Înființare firmă Dana.t Dana.t Bună seara,apelez din nou la dumneavoastră pentru a mă indruma. Doresc să înființez o firmă de transport marfă intern și internațional și aș dori ... (vezi toată discuția)
Camere de inchiriat in locuinta personala in scop turistic teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua. Spuneti-mi va rog,daca eu am disponibile 2 sau 3 camere pe care vreau sa le inchiriez in scop turistic ocazional ,in medie 3 luni ,cum ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil i.i. marius740 marius740 Ca Intreprindere Individuala neplatitoare de TVA pot deconta 50 % din combustibilul autoturismuluii propriu (sau este necesar ca acesta sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)