avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Drum acces spre parcare blocat de camion aprovizionare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Drum acces spre parcare blocat de camion aprovizionare

Buna seara. Detin un loc de parcare la care singurul acces dinspre drumul public se face printr-un drum privat asfaltat cu o banda pe sens. Un supermarket foloseste acelasi drum pentru aprovizionare, si proprietarii parcarii si ai supermarketului detin cote parti egale din drum. Camionul care aprovizioneaza supermarketul ocupa in fiecare dupa-masa ambele sensuri ale drumului de acces timp de 1-2 ore, facand imposibila iesirea din parcare.

Legal camionul este indreptatit sa blocheze accesul spre parcari ? Daca nu, ce cai am pentru a rezolva situatia in care accesul este blocat zilnic ?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
patraule2, utilizator

Alte discuții în legătură

Blocare roata de catre firma de paza supermarket gabone88 gabone88 Buna ziua, am si eu urmatoarea speta. Acum 2 zile am mers cu masina pana la centrul comercial Carrefour Orhideea. Fiind zi de sarbatoare si foarte aglomerat ... (vezi toată discuția)
Drept la parcare pe proprietate publica Dobrel Dobrel Buna ziua Locuiesc intr-un cartier de blocuri, dar in fata mea se afla o casa, al carei stapan crede ca spatiul din exteriorul gardului ii apartine. Problema ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor ... hanzoGOD hanzoGOD Buna ziua! Am parcat in seara asta masina in interiorul marcajelor de parcare(parcare cu plata in sectorul 1), ulterior primind amenda pentru blocarea caii de ... (vezi toată discuția)