avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua,In cazul unui copil minor, ce a beneficiat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua,In cazul unui copil minor, ce a beneficiat de supraveghere ...

Bună ziua,In cazul unui copil minor, ce a beneficiat de supraveghere specializată, se întocmeşte un raport de evaluare a situaţiei copilului.
Care sunt informaţiile exacte pe care le furnizează direcţia de asistenţă socială din cadrul unei primării, DGASPC ului?
Mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap ANILIX ANILIX Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca? (vezi toată discuția)
Stabilire program vizita minor-evaluare psihologica Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana In general, in practica, ati intalnit cazuri in care sa se admita evaluare psihologica a unui minor pentru a determina cat de apropiat (sau confortabil) se ... (vezi toată discuția)