avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, faptul ca Metrorex si RATB in Bucuresti ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, faptul ca Metrorex si RATB in Bucuresti ofera abonamente ...

Buna ziua, faptul ca Metrorex si RATB in Bucuresti ofera abonamente gratuite doar elevilor din invatamantul public acreditat, si nu celor din cel privat acreditat, constituie cumva o forma legala de discriminare, si daca da ce articol ar putea incalca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: despredrept , utilizator 09:17, 10 Martie 2023
Buna ziua!
Beneficiază de gratuitate elevii din învăţământul acreditat/autorizat, preşcolar, primar, gimnazial, liceal, special, profesional şi postliceal, care frecventează o unitate de învăţământ din Municipiul Bucureşti sau Județul Ilfov, pe baza cardului de transport încărcat cu abonament metropolitan valabil.
Nu scrie niciunde invatamant public sau privat.
[ link extern ]
Corect, asta am vazut si eu, dar in practica se refuza in ambele cazuri in absenta unui carnet de elev din invatamantul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport gratuit ... uncetateanN uncetateanN Elevii la invatamantul postliceal beneficiaza de transport(cu trenul) gratuit la fel ca si studentii sau de cel putin o reducere? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am următoarea întrebare: dacă preșcolarii beneficiază ... MelaMela MelaMela Buna ziua. Am următoarea întrebare: Dacă preșcolarii beneficiază de transport gratuit. In Hoararea 810 din 2023 nu reiese ca și preșcolarii ar ... (vezi toată discuția)
Taxe percepute pentru eliberarea unor documente şcolare gabriel1974 gabriel1974 Unele scoli percep taxa pentru eliberarea unor documente scolare(adeverinte,foi matricole,diplome de studii,etc) as dori sa stiu care este baza legala in urma ... (vezi toată discuția)