avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am facut o comanda online la doua produse ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am facut o comanda online la doua produse cosmetice ...

Buna ziua, am facut o comanda online la doua produse cosmetice de la o companie romaneasca, care au aceleasi ingrediente si gramaj, dar sunt in ambalaje diferite si au preturi diferite. Pe eticheta mai si scrie ca se recomanda folosirea unuia impreuna cu celalalt produs, desi ele sunt unul si acelasi lucru (potrivit ingredientelor enumerate). Unde ii pot reclama?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:02, 9 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor.
fireste la ANPC, dar pentru ce anume?
- Vinde producatorul acelasi produs sub doua denumiri diferite (ambalaj, gramaj, artwork)? Nu e interzis/ ilegal;
- Recomanda sa le folositi impreuna? E doar o recomandare;
- Preturile sunt diferite? Nu e interzis/ ilegal.
Cata vreme ambele produse sunt autorizate.... si inca ceva: e posibil ca produsele sa fie totusi diferite, fiindca ingredientele sunt descrise, dar nu si dozajele corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Amenda de la protectia consumatorului sorgeea sorgeea Buna seara! In luna martie am deschis un mic magazin cu produse cosmetice. Am gasit pe internet un site cu produse cosmetice engross (rujuri,rimeluri,truse de ... (vezi toată discuția)
Detalii in limba romana pe ambalajul unui produs andrei_draghici andrei_draghici Buna ziua! In in proces de deschidere a unui SRL care se va ocupa cu vanzarea online de produse prin dropshipping. Am gasit furnizori din UE pe domeniul de ... (vezi toată discuția)