avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog ? se ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog ? se poate incheia ...

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un raspuns va rog ? se poate incheia un contract de colaborare/ prestari servicii intre un SRL si o persoana fizica ptr functia de agent de vanzari ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 16:20, 8 Martie 2023
Numai daca agentul isi desf activitatea de prestari servicii in regim de persoana juridica sau pfa. In rest se poate ca angajat al SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare cu electrician autorizat anre marflo_rodyon marflo_rodyon Buna ziua! Care este modalitatea de colaborare intre un SRL si un electrician autorizat ANRE,astfel incat SRL-ul sa poata presta servicii si lucrari ce ... (vezi toată discuția)
Pot angaja ca pfa? ciprian_balica ciprian_balica Ma refer aici nu la CIM ci la contract de mandat sau ceva. Eu vreau sa prestez o activitate de spalatorie auto si am deja un pfa. Pot \"angaja\" spalatori cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)