avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O carte funciara, efectuata în cadrul programului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O carte funciara, efectuata în cadrul programului gratuit, în ...

O carte funciara, efectuata în cadrul programului gratuit, în anul 2019 la un teren intravilan, în absenta proprietarului, poate fi contestata? Și dacă da, care sunt pașii? Concret, a fost făcută cartea funciara altfel decât în titlul de proprietate!

Alte discuții în legătură

Tatal meu a decedat in anul 2020. la succesiune, pentru casa ... reldo reldo Tatal meu a decedat in anul 2020. La succesiune, pentru casa si terenul de la tara, desi aveam Certificatul de mostenitor, Contract de vanzare-cumparare prin ... (vezi toată discuția)
Solutionare statut acte proprietate imobiliara Gigi_78 Gigi_78 Bunaziua ! Detin o proprietate imobiliara, printrun act de vinzare cumparare de catre bunici mei catre mine, din anul 2004, constind intrun teren agricol ... (vezi toată discuția)
Am un teren moștenit cu titlu de proprietate eliberat în 1991 ... Cornelgrig Cornelgrig Am un teren moștenit cu titlu de proprietate eliberat în 1991 și ca urmare a unui proces în 2004 altă persoană a câștigat parțial din suprafața ... (vezi toată discuția)