Tatal meu a decedat in anul 2020. La succesiune, pentru casa si terenul de la tara, desi aveam Certificatul de mostenitor, Contract de vanzare-cumparare prin care bunica si surorile ii vindeau partile lor + copii din Registrul agricol, notarul ne-a solicitat Titlul de proprietate. Fiind vorba despre o proprietate neinscrisa in cartea funciara, am strans toate documentele, am solicitat ajutorul unui inginer cadastrist autorizat care a facut masuratorile, s-a semnat Proces verbal de vecinatate (pe o portiune laterala nu exista gard pentru ca acolo locuieste sora tatalui meu si a fost dintotdeauna trecere), am depus documentatia astfel intocmita si am obtinut Titlul de proprietate in anul 2022. Nu am facut inca inscrierea in cartea funciara, din neglijenta, cred! Acum, in anul 2017 in cadrul programului de cadastrare gratuita au fost efectuate masuratori (mentionez ca tata nu locuia in casa de la tara decat sporadic pe perioada verii) si acum au venit Extrasele de carte funciara. Am constatat ca, din proprietatea noastra o parte este trecuta in extrasul de carte funciara al surorii tatalui meu (desi nu poate face dovada proprietatii) . Ce solutii am pentru indreptarea acestei erori?