avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Am rugămintea sa ma lamuriti intr-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Am rugămintea sa ma lamuriti intr-o problema. Eu ...

Buna seara. Am rugămintea sa ma lamuriti intr-o problema. Eu sunt Administrator de Patrimoniu la o școala și de o luna de zile sunt trecută ca și gestionar și mi se retine garanția de 10% din salar. Întrebarea mea este, dacă in fisa postului nu e trecută aceasta mențiune de gestionar, este legal? Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 9 Martie 2023
In baza a ce ati fost trecuta si gestionar?
Am fost trecută ca și gestionar in baza contractului de garanție și a deciziei.
Contractul de garantie nu este o numire in functie .. fie decizie , fie act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim functie lucrator comercial si decizie gestionar noiembriesm noiembriesm Buna seara, Un salariat are CIM, functia Lucrator Comercial. Dupa un timp angajatorul emite o decizie de numire gestionar si preda gestiunea persoanei in ... (vezi toată discuția)
Angajare gestionar rrramor rrramor Buna ziua, Daca ii schimb functia unui angajat si il incadrez pe functia de gestionar ( cu fisa de post aferenta) este obligatoriu ca acesta sa constituie ... (vezi toată discuția)
Decizie numire gestionar rrramor rrramor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o privinta: am un angajat pe post de gestionar si unul pe post de lucrator gestionar. Gestionarul numit prin decizie ... (vezi toată discuția)