avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa de salubritate pentru societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa de salubritate pentru societate

Salutare, ma aflu in situatia in care am sediul social al societatii pe care o administrez, la adresa unde am si domiciliul. In vederea declaratiei pentru taxele de salubritate, se poate declara ca este sediu social, nu am punct de lucru si activitate? Societatea se ocupa cu grafica digitala ca si caen principal, chiar nu am deseuri. Ce trebuie sa fac in continuare, am citit ca daca nu depui o declaratie vei intra automat la 6mc deseuri pe luna…

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:22, 9 Martie 2023
E cam greu de dat un răspuns pentru ca procedura in acest domeniu al salubritatii, difera de la un oraș la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare activitati DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua tuturor celor care au bunavointa sau curiozitatea de a-mi citi topicul, Ceea ce doresc sa intreb este urmatorul lucru: cand pe obiectul de ... (vezi toată discuția)
Cod caen salubrizare larisarazvan larisarazvan Un S.R.L are ca si domeniu principal de activitate COD CAEN 3811-colectarea deseurilor nepericuloase .In activitati secundare din actul constitutiv sunt ... (vezi toată discuția)
Societate comercialã fãrã punct de lucru sau sediu autorizat Lorien Lorien Bună ziua, am nelămuriri şi aştept păreri la următoarea problemă : un SRL din 2009 are sediu social fără activitate (închiriază o cameră de la ... (vezi toată discuția)