avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tva la stornare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tva la stornare factura

Daca sunt platitor de tva la emitere facturi, am emis o factura si mie clientul nu mi-a achitat in luna respectiva si stornez factura luna urmatoare, ce se intampla cu tva pe care l-am platit la emitere factura? este pierdut sau se compenseaza urmatoarea luna?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:37, 9 Martie 2023
se compenseaza in luna cand stornati factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatiuni facturare dupa cod tva anulat si dupa reinregistrare in scopuri de tva AngeliGeli AngeliGeli Buna dimineata tuturor! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in data de 28 Februarie, codul de TVA a fost anulat din oficiu (neprelungire sediu!). Am fost ... (vezi toată discuția)
Storno factura penalitati bbss bbss Am emis factura penalitati conform contract in luna mai 2012 . Articol contabil 4111=7581. Deoarece clientul nu achita este corect sa emit factura de ... (vezi toată discuția)
Factura returnata ANALIROMAN ANALIROMAN Buna ziua! Am emis o factura in 31.07.2009 care a fost trimisa prin posta......primita de client la momentrul acela...dar...pe 24.09.2009 o primesc inapoi tot ... (vezi toată discuția)