avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, am si eu o nelamurire, am inchiriat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, am si eu o nelamurire, am inchiriat un apartament sa ...

buna ziua am si eu o nelamurire am inchiriat un apartament sa facut contract de mana deci nu stiu daca este inregistrat proprietarul a zis ca este inregistrat acuma ma trezesc cu un mesaj sa eliberez casa pana pe data de 10.04 problema e ca sunt cu toate utilitatile la zi nu am intarziat o zi ce as putea face .multumesc
Cel mai recent răspuns: florinrobi , utilizator 14:13, 20 Martie 2023
Art. 1.777. -
Locaţiunea este contractul prin care o parte, numită locator, se obligă să asigure celeilalte părţi, numite locatar, folosinţa unui bun pentru o anumită perioadă, în schimbul unui preţ, denumit chirie.

Daca ati incheiat contract de locatiune cu termen,clauze reciproce,conditii de reziliere,ar trebui sa analizati temeinic clauzele asumate de catre locator
Locatorul nu a precizat motivul pentru care solicita eliberarea spatiului inainte de termenul contractual asumat?
nu a zis doar mia scris sa eliberez apartamentul fara un motiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Reparațiile în cazul contractului de închiriere și preavizul andradah andradah Am și eu cateva intrebari punctuale referitoare la contractual de inchiriere. Situatia sta in felul urmator : exista un contract de inchiriere incheiat pe un ... (vezi toată discuția)