avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 196/2018 actualizata spune :administratorii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 196/2018 actualizata spune :administratorii de asociații ...

Legea 196/2018 actualizata spune :administratorii de asociații de proprietari trebuie sa prezinte atestat ul cu valabilitate 4 ani, însoțit de certificat de formare profesionala de administrator. Primaria susține ca nu are nevoie de certificatul de formare profesionala și e valabil atestatul obținut în 2003. Menționez, administratorul este de meserie lăcătuș mecanic cu școala profesionala.
Cel mai recent răspuns: Dorinateodora , utilizator 10:37, 12 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
www.avocatnet.ro/articol_622...
[ link extern ] /
Candidaţii pentru funcţia de administrator trebuie să prezinte comitetului executiv al asociaţiei de proprietari documentele prevăzute de lege, precum şi alte documente solicitate printre care, obligatoriu:

a) atestatul;
b) cazierul judiciar care să ateste că nu a suferit nicio condamnare, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, pentru o infracţiune de natură economico-financiară;
– Atestatul este valabil 4 ani de la data emiterii şi poate fi reînnoit în aceleaşi condiţii în care a fost emis;

nu are nevoie de certificatul de formare profesionala și e valabil atestatul obținut în 2003

Cel care a facut afirmatia nu cunoaste modificarile legislative in vigoare
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apoi, acel ATESTAT, il elibereaza primarul, doar daca ai acel Certificat de formare profersionala.
Ca omu' dvs. a fost/este lacatus, doar cu scoala profesionala, este o alta poveste.
Poate gasiti un administrator, absolvent de Harvard - este plina tzara de astfel de absolventi. Abia asteapta sa fie angajati sa si mai intre cu cizmele in subsol....
Doamne, nu sunteti deloc pretentiosi !
Ca omu' dvs. a fost/este lacatus, doar cu scoala profesionala, este o alta poveste.

Se poate ca pe langa scoala profesionala de lacatusi ,persoana sa detina si alte documente pentru absolvire cursuri diferite specialitati/activitati
Nu are alte alte cursuri de alte specialitati

ynocentta a scris:

Se poate ca pe langa scoala profesionala de lacatusi ,persoana sa detina si alte documente pentru absolvire cursuri diferite specialitati/activitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de ... Extra Mihai Extra Mihai Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de primar pe termen nelimitat, trebuie să mai fac curs de calificare profesională pt a rămâne ... (vezi toată discuția)
Administrator imobil caradis caradis Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a ... (vezi toată discuția)