Bună ziua, am atestat de administrator din 2004,eliberat de primar pe termen nelimitat, trebuie să mai fac curs de calificare profesională pt a rămâne în continuare administrator?
Ati primit atestat profesional in 2004 in baza legii in vigoare la acel moment
Actualmenete este in vigoare disp L nr 196/2018 care prevede ca exercitarea responsabilitatii de administrator de imobile se realizeaza in baza atestatului cu valabilitate de 4 ani care poate fi reinnoit
Ati primit atestat profesional in 2004 in baza legii in vigoare la acel moment
Actualmenete este in vigoare disp L nr 196/2018 care prevede ca exercitarea responsabilitatii de administrator de imobile se realizeaza in baza atestatului cu valabilitate de 4 ani care poate fi reinnoit
Adam Grecu
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Extra Mihai,
Vezi-ti domnule de treaba.
Faza cu atestatul este una, faza cu cursurile pe care in mod sigur le-ai facut, este altceva. Cum dreaq sa faci cursuri din nou frate? Asta inseamna ca toti, de la opinca la vladica tre' sa facem scoala din nou, ca s-au gasit niste analfabeti care au hotarat asta !
Daca o sa soliciti un nou atestat si nu vi-l elibereaza, chemi primarul in Contencios administrativ. Acolo il intrebi (sigur va fi reprezentat de un consilier juridic): nene, i-a zi, Facultatea de drept absolvita, mai este valabila acum sau tre' sa mai absolvi una?
Suntem de noaptea mintii, cum sa zici asa ceva, ca ceea ce-am absolvit noi, nu mai este valabil?
Succes!
Administrator imobil
caradis
Buna ziua. Daca am absolvit scoala de administratori acum 10 ani obtinand diploma de calificare profesionala este obligatoriu pentru obtinerea atestatului de a ... (vezi toată discuția)