avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu un paragraf al ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu un paragraf al unui contract ...

Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti cu un paragraf al unui contract incheiat cu o firma de consultanta fonduri europene.
Sesiunea s-a incheiat in data de 18 ianuarie,si firma nu vrea sa imi trimita banii inapoi,pe motiv ca inca nu e incheiata.
Dar eu am sunat la ministerul care se ocupa de proiectele europene,si dupa ce am dat si cod caen al firmei au spus ca nu mai am nici o treaba cu proiectul asta..Nu a fost nici respins nici admis,iar firmele de consultanta stiu foarte bine ca s-au terminat fondurile pentru proiecte,si s-a incheiat situatia pe anul asta.
Cum pot proceda sa imi iau inapoi banii dati garantie.
Multumesc!

"Prezentul contract este valabil pe o durata de cel mult 30 de zile,de la momentul semnarii,pana la momentul depunerii cererii de finantare (ce include si planul de investitii),urmand a fi completat cu acte aditionale ,daca este cazul."
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
BAMariaLavinia, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri (masura 112)- lcepan lcepan Detin teren,cladire,un numar de aproximativ 100 de capete capre si dorinta de dezvoltare a domeniului de activitate. Care sunt pasii \"da capo al fine\" pe ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Firma de consultanta(contract deconsultanta cu (primaria) poate intocmi studii de fezabilitate sau proiecte ? drinceanudoinita drinceanudoinita Concret,există contracte încheiate între autorităţi ale administraţiei publice şi firme private, prin care aceste firme oferă instituţiei ... (vezi toată discuția)