avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua aș dori să știu dacă angajatorul are ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua aș dori să știu dacă angajatorul are dreptul să ...

Bună ziua aș dori să știu dacă angajatorul are dreptul să nu ne de-a voie sa părăsim parcarea societății până la 2 și un sfert in condițiile in care noi mergem cu mașina personală și la 2 se termina programul nostru,o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 12 Martie 2023
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are niciun asemenea drept ... in mod normal, la terminarea programului oputeti pleca acasa.

Puteti sesiza institutiile abilitate cu drept de control.
Depinde de timpul care îl faci de la locul de munca pana în parcare. Dacă de la locul de munca pana în parcare faci 15 minute, cum poti pleca mai devreme? , deci ai plecat mai devreme de la locul de munca( ai părăsit locul de munca).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde ati dedus dvs ca a plecat mai devreme si unde este prevazut acel drept al angajatorului de a retine salariatul?
Bună,nu am plecat mai devreme, la ora 2 se termina programul,ne scanăm ieșim în parcarea societății și efectiv trebuie să stăm în mașină până la 2 și un sfert până portarul deschide poarta,asta nu mi se pare normal, fiind cu mașina personală,o zi buna
L-ati intrebat care este motivul retinerii ?

Alte discuții în legătură

Accident de traseu? TuRa TuRa Daca un angajat pleaca la ora 15.15 (cand se termina schimbul 1), dar contractul persoanei este cu program 8.30-17.00 si se intampla ceva pe traseu, intre ... (vezi toată discuția)
Părăsirea locului accidentului Liliana1212 Liliana1212 Bună seara. Acum 2 luni am avut un mic incident cu o doamnă mai în vârsta. Plecam cu mașina din parcare, M-am asigurat stânga dreapta, senzorii nimic. La ... (vezi toată discuția)
Interzicere parasire loc de munca florea_ctin florea_ctin Buna ziua. Va solicit o informatie legitima in urmatoarea situatie. Fiind angajat intr-o institutie privata unde programul de lucru este diferentiat prin ... (vezi toată discuția)