avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stabilire pensionar resedinta in Franta sau Polonia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stabilire pensionar resedinta in Franta sau Polonia

Sunt pensionar cu pensie comunitara din Romania, Polonia si Ungaria si vreau sa ma stabilesc in Franta sau Polonia. Am casa proprietate in Romania, dar am sa lichidez detinerile in Romania daca pot sa ma stabilesc intr-una din aceste tari. Ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce trebuie sa fac in Romania si cele doua tari, Franta si/sau Polonia? Multumesc!

Alte discuții în legătură

O persoana stabilita in germania isi poate depune dosarul de pensie in romania ? rrobyfm rrobyfm Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti la aceasta intrebare pentru a nu avea probleme pe viitor (sa dea pensia de aici inapoi). In curand persoana respectiva, ... (vezi toată discuția)
"cumparare vechime" pentru pensie morosanucarmen morosanucarmen Gen:M Data nasterii:30.04.1950 Stagiul de cotizare: 33 ani vechime in Romania Alte date: nu sint pensionar in Romania, lucrez in ... (vezi toată discuția)
Dsepre pensia alimentara mihaelacnx mihaelacnx buna ziua.am si eu o intrebare.am un prieten casatorit.sotia insarcinata.ar vrea sa bage divort dar ea il ameninta ca o sa il lase sarac.ea si-a cumparat o ... (vezi toată discuția)