avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Compania mea permită telemunca de pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Compania mea permită telemunca de pe teritoriul ...

Bună ziua,
Compania mea permite telemunca de pe teritoriul României. Cum aș putea obține un act adițional care să îmi permită munca provizorie (de exemplu maxim 3 luni pe an) din alt stat din afara Uniunii Europene?
Este vorba despre Republica Moldova iar eu am dublă cetățenie.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 Martie 2023
Katy Bahu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 15 Martie 2023
C.i.m. cu ce angajator il aveti semnat , din Romania sau din alta tara, UE sau non-UE?
Contractul e cu angajatorul din România.
Nu se prea intelege ce doriti ... dvs vreti sa lucrati in telemunca , ati vb cu angajatorul dvs.? sau vreti sa va afaceti alt c.i.m. cu clauza de telemunca pt cineva din afata tarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in romania a unui cetatean moldovean cu dubla cetatenie ArealExpert ArealExpert Angajare in Romania a unui cetatean moldovean cu dubla cetatenie(Republica Moldova si Romania). Are pasaport romanesc ,rezident in Moldova (poseda carte de ... (vezi toată discuția)
Telemunca din strainatate temporar intre 6-9 luni- interzisa? ... cristicris cristicris Telemunca din strainatate temporar intre 6-9 luni- interzisa? Buna ziua, Stiu ca au mai fost intrebari similare , dar nu s-a spus nimic concret, daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce pasi trebuie urmati in cazul in care intentionezi ... Simona.mihalache@scc.com Simona.mihalache@scc.com Buna ziua, Ce pasi trebuie urmati in cazul in care intentionezi sa angajezi un cetatean NON UE (Republica Moldova) in Romania in regim de munca la domiciliu ... (vezi toată discuția)