avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Angajare in Romania a unui cetatean moldovean cu dubla ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Angajare in Romania a unui cetatean moldovean cu dubla cetatenie

Angajare in Romania a unui cetatean moldovean cu dubla cetatenie(Republica Moldova si Romania).
Are pasaport romanesc ,rezident in Moldova (poseda carte de identitate cu domiciliul in Ungheni Republica Moldova , nu are CI provizorie in Romania sau CI permanenta din care sa rezulte domiciliu stabil in Romania.
Pe viitorul angajat ,angajatorul il va trimite des in delegatii in State ale Uniunii Europene ,in acest caz angajatul are nevoie de cardul european asupra sa pe timpul delegatiilor in state UE.
Intrebari:
1.In vederea angajarii avem nevoie de carte de identitate cu domiciliul stabil in Romania?
2.In vederea obtinerii cardului european de la Casa de Sanatate ,viitorul angajat trebuie sa aiba domiciliu stabil in Romania conform cartii de identitate permanenta emisa de statul roman ?
3.Pentru a beneficia de asistenta medicala in sistemul de sanatate din Romania trebuie sa figureze pe lista unui medic de familie din localitatea de domiciliu declarat in CI permanenta?

Alte discuții în legătură

Angajare în românia RodicaCostas RodicaCostas Buna ziua, sunt din Republica Moldova, am dublă cetățenie (moldovenească și română). În timpul studiilor am figurat cu buletin provizoriu cu ... (vezi toată discuția)
Angajare cu carte de identitate provizorie misha7 misha7 Detin dubla cetatenie Republica Moldova si Romania. Domiciliul este in Republica Moldova. In Romania cu pasaportul mi-am facut carte de identitate provizorie ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate Gabriel2018 Gabriel2018 Buna ziua. Am dubla cetatenie cu domiciliul in stabil in strainatate. Am si o proprietate mostenita in romana mai bine zis casa parintesca unde m am nasut in ... (vezi toată discuția)