avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi

Miercuri, 26 martie, are loc evenimentul: Taxarea muncii în 2025: Modificări, provocări și soluții. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, de curand am aflat ca sunt insarcinata, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, de curand am aflat ca sunt insarcinata, mi-am anuntat ...

Buna ziua, de curand am aflat ca sunt insarcinata,mi-am anuntat sefa la serviciu, iar dansa mi-a zis sa vin pana in ce luna pot ,pentru ca nu ma va baga in prenatal ,mi-a dat de inteles ca daca nu imi convine pot pleca oricand. Intrebarea mea este . Este normal sa ma dea afara practic pe acest motiv?? Are voie asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 13 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu. asigurati-va ca ati anuntat si in scris si anexati adeverinta de la medic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu angajatorul va baga in prenatal ...Concedierea salariatilor nu poate fi dispusa pe durata in care femeia salariata este gravida, in masura in care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare Semiluna96 Semiluna96 Bună seara! Am și eu o întrebare... Ce se întâmplă dacă nu am fost la muncă timp de aproximativ 3 săptămâni? Sunt însărcinată, de azi am intrat ... (vezi toată discuția)
Sarcina ContSters89712 ContSters89712 mai sunt in concediu pt. cresterea copilului pana la 1 oct.2009 si sunt insarcinata din nou.Inainte am lucrat la o banca. In momentul cand ma duc la lucru ... (vezi toată discuția)
Concediere in luna a saptea de sarcina durac mihaela durac mihaela am intampinat mai multe problemee la locul de munca printre care o lipsa in gestiune . angajatorul ma poate da afara mai ales ca sunt insarcinata in luna a ... (vezi toată discuția)