avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am PFA si incerc sa ma înregistrez ca sofer Bolt.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am PFA si incerc sa ma înregistrez ca sofer Bolt.

Buna ziua! Am un PFA si incerc sa ma înregistrez ca si sofer Bolt. Din raspunsurile lor imi cer sa ma înregistrez ca si flota. La acest pas de înregistrare exista un camp unde mi se cere sa completez un cod de identificare fiscala pentru Romania. Am incercat sa il gasesc dar nu gasesc decat ca ar trebui sa fie un format de 13 cifre. Aveti idee despre ce este vorba?

Ultima modificare: Luni, 13 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cadru legal bolt / uber? am tot cautat... AlexCost AlexCost Cadru Legal Bolt / Uber? Am tot cautat, am intrebat si la Anaf..dau toti din umeri si nu explica nimeni clar si concis urmatoarea situatie: Cum fac SRL-urile ... (vezi toată discuția)
Mentinere nr cif dupa inregistrarea la orc noryx01 noryx01 Situatie deosebita: Functionez ca PFA din 2006 pe baza inregistrarii la MF care a eliberat un CIF, pentru o profesie liberala:evaluator. Acum, pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Pfa in domeniul ridesharing (bolt) anitoaiei.cosminpfa anitoaiei.cosminpfa Buna ziua, Am deschis un PFA in domeniul ridesharing (Bolt) cod CAEN 4939 - Alte transporturi terestre de calatori n.c.a. Am achizitionat semnatura ... (vezi toată discuția)