avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua! o persoana aflata la varsta pensionarii, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua! o persoana aflata la varsta pensionarii, dar care nu ...

buna ziua!o persoana,aflata la varsta pensionarii,dar care nu are cotizat la sistemul de pensii,poate primi ajutor social?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 13 Martie 2023
Vedeti acest raspuns
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am iesit la pensie și mi-a venit deja decizia patrichenicuta patrichenicuta Bună ziua ,dacă am.iesit la pensie și mi-a venit deja decizia ,iar ultima societate unde am.lucrat nu mi-a plătit contribuțiile către stat ,și din cauza ... (vezi toată discuția)
Ce se retine din salariul unui pensionar la limita de varsta cand se angajeaza cu contract individual de munca? sanda2902 sanda2902 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti , in cazul in care angajez un pensionar cu pensie la limita de varsta, se mai platesc CAS, CASS, Somaj, Impozit ? Este scutit ... (vezi toată discuția)
Despre pensia minma Angela. Șandru Angela. Șandru Am lucrat 6 ani și 4 luni că asistent personal între anii 2011-2017.Acum nu mai lucrez.Cand aș putea beneficia de pensie minimă sau ajutor social ,dacă ... (vezi toată discuția)