avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce se retine din salariul unui pensionar la limita de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce se retine din salariul unui pensionar la limita de varsta cand se angajeaza cu contract individual de munca?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti , in cazul in care angajez un pensionar cu pensie la limita de varsta, se mai platesc CAS, CASS, Somaj, Impozit ? Este scutit de vreo taxa ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: sanda2902 , utilizator 14:59, 1 Iunie 2023
Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Ati primi raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Scuze. Am incercat sa schimb forumul. Va multumesc pt raspuns .

Cornel Vasile a scris:

Nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceeasi problema. Ati primi raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie ALEXANDRU TURC ALEXANDRU TURC Iesit la pensie pt limita de varsta in 01.03.2020 dupa 32 ani de munca si 10 ani si 7luni pensie de invaliditate gr 2.In afara de punctele pt pensie ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic Izaura1969 Izaura1969 Conform răspunsului dumnevoastră ca nu pot întra în șomaj tehnic dacă am o decizie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore. Ce pot face dacă nu ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare Constantin 1411 Constantin 1411 Cei care au lucrat in grupe de munca in sectorul civil beneficiaza diferit de cei care au lucrat in armata. Anii de grupa nu ar trebui sa aiba acelasi ... (vezi toată discuția)