avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, as avea și eu o întrebare, am deschis ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, as avea și eu o întrebare, am deschis dosarul de pensie alimentara...

Buna ziua , as avea și eu o întrebare , am deschis dosarul de pensie alimentara împreuna cu executorul judecătoresc , s a stabilit ce suma am de luat de la tatăl meu însă acesta între timp a ieșit la pensie . A fost trimisa adresa de poprire la casa de pensii in data de 07.12.2022 . Cât poate dura pentru a primii banii ?
Ar fi trebuit sa incepeti sa primiti deja banii, caci s au emis ceva taloane de pensie din decembrie pana acum. Rugati executorul sa verifice ce s a intamplat exact.
Buna ziua,
Puteti transmite si dumneavoastra, o notificare, catre CASA DE PENSII, in vederea instituirii popririi, de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire facuta de executor craft craft Am o nelamurire referitoare la poprirea unui cont facuta de un executor judecatoresc. Cu alte cuvinte am avut un cec de la un client pt care am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu pensie alimentara aurasbac aurasbac In urma divortului din 2010 s-a stabilit o pensie alimentara pentru intretinere minor de 200 ron pe care nu am primit-o pana acum. mi-aduc aminte ca inaintea ... (vezi toată discuția)
Poprire m_ariana m_ariana Buna ziua Am divortat de curand, iar in urma divortului fostul sot este obligat la plata unei pensii de intretinere ptr 2 copii minori . A trecut o ... (vezi toată discuția)