avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Camera de supraveghere video si audio
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Camera de supraveghere video si audio

Buna ziua tuturor!
In prezent lucrez la o agentie de turism, seful meu are camere de supraveghere si ne-a informat ca ne si aude prin camerele pe care le are. Intrebarea mea este, are dansul dreptul de a ne asculta conversatiile prin acea camera si daca nu, de ce am nevoie pentru a il da in judecata?
Multumesc pentru atentie si raspunsul acordat!
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2023
Bianca Vasiliev, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bianca Vasiliev , utilizator 16:06, 14 Martie 2023
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/t10332/supr...
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video și audio radutuclaudiaadita radutuclaudiaadita Buna ziua.Este legal instalarea unor sisteme de supraveghere intr-o unitate de stat fără acordul salariatiilor(audio si video).Lucrez in blocul alimentar iar ... (vezi toată discuția)
Este legal ca într-un birou în care se prelucrează date cu ... Teo60 Teo60 Este legal ca într-un birou în care se prelucrează date cu caracter personal ( certificate de stare civilă, acte de identitate etc) să fie instalate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa știu dacă montarea camerelor de supraveghere ... Lupikă Lupikă Bună ziua.as dori sa știu dacă montarea camerelor de supraveghere in cabina autobuzului proprietate a unei societăți majoritar a consiliul local ce are ca ... (vezi toată discuția)