avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista obligatia de a intabula un imobil?In ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista obligatia de a intabula un imobil?In ce conditii este ...

Exista obligatia de a intabula un imobil?In ce conditii este necesara/obligatorie intabularea?
Dar dezbaterea succesiunii este obligatorie?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:48, 14 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic nu este obligatoriu.
Doar ca inevitabil va veti lovi de aceste proceduri, iar unele lucruri nefăcute la timpul lor, vor genera costuri considerabil mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare flaviatoma flaviatoma Este adevarat ca pentru succesiune nu este neaparat ca apartamentul sa fie intabulat? Tatal meu a decedat si apartamentul nu este intabulat. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cand se intabuleaza casa aflata in constructie InaBucur InaBucur Buna ziua Am casa in constructie, deocamdata suntem la faza de rosu. Cand trebuie intabulata, dupa ce e gata acoperisul/dupa ce se pun ferestrele si ... (vezi toată discuția)
Intabulare valeriuiulian valeriuiulian in anul2007 am cumparat un apartament si atunci nu s-a facut intabularea deoarece propritarii au avut de facut o succesiune iar noi avem de atunci o sentinta ... (vezi toată discuția)