avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Card de sprijin pentru energie (lemne de foc)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Card de sprijin pentru energie (lemne de foc)

Bună seara.Am o întrebare în domeniul juridic.Am primit un card de sprijin ptr energie fiind perfect eligibil.Am depus in 20.02.2023 toată documentația necesară pentru decontarea facturii ptr.lemne de foc.Au trecut 3 săptămâni și nimeni de la poștă,MIPE, ministerul muncii nu știe nimic despre faptul că nu am primit încă banii decontați ptr.lemne de foc prin poștă,numerar sau prin mandat poștal!!Știe cineva,de aici, din experții comunității avocat.net ceva despre asta?! Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O.g.115/2023 bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare ... Net-aura Net-aura O.G.115/2023 Bună ziua, conform acestei legi întrate în vigoare la 25 ianuarie 2024,eu inteleg ca ,beneficiari cardului de energie cu fonduri neutilizate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, posta romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii ... Hancea Hancea Buna ziua, Posta Romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii cu venituri mici, la plata cu cardul de energie, dupa a 9-a plata. Indiferent daca facturile de ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)