avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Posta Romana, taxeaza cu 3 ron / palta, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Posta Romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii ...

Buna ziua,
Posta Romana, taxeaza cu 3 ron / palta, pensionarii cu venituri mici, la plata cu cardul de energie, dupa a 9-a plata. Indiferent daca facturile de energie sunt platite online sau la ghiseul Postei. Nu am gasit nicaieri specificat acest cost. Este legala aceasta practica? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hancea , utilizator 09:58, 5 Octombrie 2023
Pensionarul nu trebuie sa plateasca nimic postasului
Comisioanele sunt platite de catre CNPP..
Buna ziua,
Am trimis email la Posta Romana si la DGASPC. De la Posta nu am primit nimic. O d-na draguta de la DGASPC m-a ajutat. Din OGU 166/2022 Art.15, Al.7:

" Tariful aferent serviciului de mandat poştal este de 2,85 lei/mandat poştal, dar nu mai mult de 8 mandate poştale/loc de consum pe durata programului de sprijin."

Aceasta taxa / mandat nu putea fi oprita tot de pe cardul de energie. Trebuie achitata din banii personali.
Astia sunt guvernantii nostri.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei Nickotlogut@gmail.com Nickotlogut@gmail.com Care este ultima zi de plata a pensiei la Posta. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de ... zelinke zelinke Buna ziua! Mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de urmas dupa tata, 1150 de lei. Nu a primit nici card de energie si nici card social pentru ... (vezi toată discuția)
Card energie buna ziua ! detin un card de energie, cu care am platit deja ... Mika v. Mika v. Buna ziua ! detin un card de energie, cu care am platit deja de 8 ori prin mandat postal online in aplicatia POSTEI ROMANE. Sunt la cea dea 9 plata si nu ... (vezi toată discuția)