avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensiei

Care este ultima zi de plata a pensiei la Posta.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:16, 1 Noiembrie 2017
Pensiile sunt virate de CNPP in contul postei in data de 12-13, cel mai tarziu in data de 14 a fiecarei luni (se tine cont de sarbatorile legale). De la oficiile postale, pensiile se repartizeaza pe postasi, pe zile, pana la sfarsitul lunii, in functie de incarcarea fiecarui postas cu numar de pensionari carora le aduce pensia. Postasii aduc cupoanele de pensii pentru toi pensionarii, inclusiv pentru cei care primesc pensia pe card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiilor cu intarziere de catre posta mariana1950 mariana1950 Buna seara Plata pensiei se face de catre factorul postal in data de 26-27 ale lunii. Tinand cont ca in aceasta luna datele sunt sambata si duminica am ... (vezi toată discuția)
Talon de pensie alany alany De mai mult timp tatal meu nu mai locuieste la domiciliul din buletin,pensia o ridica pe card si taloanele de pensie raman la posta.ma intereseaza cum ridic ... (vezi toată discuția)
Pensie distribuita de posta romana in doua transe tonny401 tonny401 Buna seara,as dori sa stiu daca un factor postal distribuie o pensie oarecare,unui pensionar,in doua transe,ex.200 lei vineri seara si 280 lei a doua ... (vezi toată discuția)