avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca pe mandat de siguranta nationala se descopera ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca pe mandat de siguranta nationala se descopera ca ai fost ...

Daca pe mandat de siguranta nationala se descopera ca ai fost victima unor infractiuni, precum si pe faptuitori acestora, au cumva autoritatiile obligatia sa sesizeze parchetul sau vor face abstractie de acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 12:16, 15 Martie 2023
Au obligația sesizării parchetului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se formuleaza o plangere penala? olteanu ana olteanu ana da stiu ca trebuie sa fac o plangere la politie dar as vrea sa fie formulata corect, de aceea am apelat de dumneavoastra.as dori un model daca se poate.:(( (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa se autosesizeze politia sau parchetul ? morris777 morris777 Buna ziua, as dori sa stiu cand exact are obligatia politia sau parchetul sa se autosesizeze. Dacau eu de expemplu sesizez verbal politia printr-un telefon ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie facut denuntul!? Sonji Sonji Daca am la cunostinta o fapta grava, penala care s-a petrecut in alt judet decat cel in care locuiesc eu si doresc sa fac un denunt pentru a aduce la ... (vezi toată discuția)