avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua Am depus la primarie actele necesare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua Am depus la primarie actele necesare emiterii Certidicatului ...

Buna ziua
Am depus la primarie actele necesare emiterii Certidicatului de Urbanism pemtru schimbare destinatiei spatiului din locativ in comercial dupa cum urmeaza: cerere,CF,ortofitoplam,chitanta.
Dupa eliberarea hartiei mai trebuie sa depun ceva la urbanism si abia apoi sa merg cu dosarul la primarie pentru a obrine autorizatia de functionare? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:59, 16 Martie 2023
Dupa eliberare certificat de urbanism il depuneti la serviciul specializat pentru verificare dosar si daca documentele corespund normelor in vigoare urmeaza sa fie emisa autorizatia de construire
De construire a ce? Ma intereseaza sa schimb o camera din saptiu locativ in spatiu comercial

ynocentta a scris:

Dupa eliberare certificat de urbanism il depuneti la serviciul specializat pentru verificare dosar si daca documentele corespund normelor in vigoare urmeaza sa fie emisa autorizatia de construire

Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2023
Cumseface, utilizator
Este vorba despre schimbare destinatie spatiu din spatiu locativ in sediu persoana juridica respectiv este necesar autorizatia de functionare,nu de constructie-mea culpa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)
Destinatia spatiului felde88 felde88 Functionez intr-un spatiu care fostul chirias sustine ca este comercial. Eu nu stiu cum sa aflu daca este locativ sau comercial. Daca ma poate ajuta cineva sa ... (vezi toată discuția)
Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)