Buna ziua
Am depus la primarie actele necesare emiterii Certidicatului de Urbanism pemtru schimbare destinatiei spatiului din locativ in comercial dupa cum urmeaza: cerere,CF,ortofitoplam,chitanta.
Dupa eliberarea hartiei mai trebuie sa depun ceva la urbanism si abia apoi sa merg cu dosarul la primarie pentru a obrine autorizatia de functionare? Va multumesc
Dupa eliberare certificat de urbanism il depuneti la serviciul specializat pentru verificare dosar si daca documentele corespund normelor in vigoare urmeaza sa fie emisa autorizatia de construire
De construire a ce? Ma intereseaza sa schimb o camera din saptiu locativ in spatiu comercial
ynocentta a scris:
Dupa eliberare certificat de urbanism il depuneti la serviciul specializat pentru verificare dosar si daca documentele corespund normelor in vigoare urmeaza sa fie emisa autorizatia de construire
Este vorba despre schimbare destinatie spatiu din spatiu locativ in sediu persoana juridica respectiv este necesar autorizatia de functionare,nu de constructie-mea culpa !
Destinatia spatiului
felde88
Functionez intr-un spatiu care fostul chirias sustine ca este comercial. Eu nu stiu cum sa aflu daca este locativ sau comercial. Daca ma poate ajuta cineva sa ... (vezi toată discuția)