avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Destinatia spatiului
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Destinatia spatiului

Functionez intr-un spatiu care fostul chirias sustine ca este comercial. Eu nu stiu cum sa aflu daca este locativ sau comercial. Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna unde anume in C.F. trebuie sa scrie destinatia spatiului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:46, 18 Ianuarie 2012
E posibil sa nu fi fost notata in CF schimbarea destinatiei spatiului - daca ati cerut extras CF si nu scrie...
In acest caz ar trebui sa cereti fostului chirias - ma gandesc ca e reprezentantul unei SC care a functionat acolo - autorizatia de functionare si celelalte acte... Nu ar fi fost autorizat sa functioneze daca spatiul nu era ”destinat activitatilor comerciale”

Fostul chirias ar trebui sa aiba certificat de urbanism pentru schimbarea destinatiei spatiului - certificat fara care nu ar fi obtinut autorizatie de functionare.

Sau, intrebati proprietarul spatiului - mai ales daca este in discutie un spatiu aflat la parterul unui bloc (multe blocuri figureaza inca din momentul constructiei cu "parter comercial" )

Cu proprietarul trebuie sa discutati, in primul rand - asa as zice...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaj transformat in spatiu comercial Roxana T Roxana T As dori sa stiu, ce sanse am sa transform un garaj de 18-20 m intr-un spariu comercial, ( in Suceava). Acesta se afla la parterul ( demisolul) unui bloc cu ... (vezi toată discuția)
Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)
Costuri schimbare destinatie din locuinta in spatiu comercial albaiuliaonline albaiuliaonline buna ziua,doresc sa construiesc un spatiu comercial 24 mp undeva la sat.in certificatul de urbanism pe langa avizele si acordurile cerute mi se mai cere si ... (vezi toată discuția)