avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este termenul in care se poate depune plangere la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR ...

Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar?
Si baza legala va rog.
Dar termenul pt plangere penala ?

Speta Expertiza pentru drepturi salariale.
Experta desemnata de instanta, in primul raport de expertiza, respectand, Codul Muncii, Legea 153/2017 imi face un calcul prin care pentru perioada 2017-2021, am de recuperat de la institutie suma de aproximativ 33.000 lei.
Datorita perioadei f lungi a perioadei de cand ma judec, Instanta solicita expertei sa aduca la zi, raportul de expertiza, drept urmare, la completarea raportului de expertiza, ma scoate pe zero.
Cu toate ca incalcarile sunt flagrante, dar am inteles ca ar fi prietena cu angajatorul...

Avem pe grup persoane care s-au judecat ptr sporul de noapte, sarbatori legale, sambata / duminica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 15 Martie 2023
Plangerea prealabila trebuie sa fie introdusa in termen de 3 luni din ziua in care persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei.

CECCAR : Acţiunea disciplinară poate fi exercitată în termen de cel mult un an de la data săvârşirii faptei.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opinie separata la raportul de expertiza - dosar penal marianasandu2000 marianasandu2000 intr-un dosar penal expertul parte poate depune ulterior opinia separata ? . Daca da ,exista un termen limita pentru intocmirea opiniei separate si care este ... (vezi toată discuția)
Abtinere/recuzare expert contabil- motive sabinna sabinna Situatia este urmatoarea: Litigiu intre doua firme. Se dispune efectuarea unei expertize contabile. Instanta numeste expertul contabil. Se aproba, de ... (vezi toată discuția)
Caut expert judiciar-contabilitate stelarman20001 stelarman20001 Bună seara! Am nevoie de serviciile unui expert contabil sau chiar a unui expert judiciar în specialitatea contabilitate, care să cunoască f. bine Legea ... (vezi toată discuția)