Am primit in data de 13.03.2023 o somatie de la executor pentru plata tarif despagubire amenda rovinieta.
Problema care intervine este faptul ca se mentioneaza dosar de executare 123/2014 iar obiectul executarii il reprezinta PV contraventie din 06.07.2011 emis de CNADNR.pentru fapta savarsita in 21.01.2011.
Ce pot face in aceasta situatie,intrucat nu mai stiu care este situatia reala si de ce executorul nu a recuperat pana acum intrucat am si am avut venituri..
Contactati executorul judecatoresc si analizati documentele de la dosarul de executare silita,inclusiv daca creditorul a depus in termen legal acte pentru continuare executare silita demarat in 2011
Verificati daca nu opereaza perimarea
Daca creditorul, din culpa lasa sa treaca termen de 6 luni de la data indeplinirii oricarui act sau demers necesar executarii silite, ce i-a fost solicitat, in scris, de catre executorul judecatoresc, - executarea se perima de drept,
Executare silita
cristian1963
Un executorul judecatoresc mi-a trimis o somatie pentru o rovinieta in data de 18.02.2013 pe care nu am platit-o. Luna aceasta (octombrie 2014), mi-a trimis ... (vezi toată discuția)