avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Fratele meu a decedat, nu era asigurat doar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Fratele meu a decedat, nu era asigurat doar avea indemnizatie ...

Buna ziua. Fratele meu a decedat, nu era asigurat doar avea indemnizatie de handicap. Nu a fost casatorit, nu are copii nu are parinti sau bunici in viata. Eu fiind in somaj. Ca sora am dreptul la jumatate din banii de inmormantare?
Cel mai recent răspuns: Ramona rbd , utilizator 17:24, 23 Martie 2023
Buna seara,
Are dreptul la indemnizatia de inmormantare cel care-l inmormanteaza.
Unde se depun actele? La casa de pensii si la somaj mi-au spus ca nu am pentru ca doar rudele de gradul 1 au dreptul.
Daca l-ati inmormantat, depuneti cererea impreuna cu actele doveditoare: chitante, facturi.
Unde trebuie depuse? Am incercat la casa de pensii si la somaj dar mi-au zis ca nu am dreptul dat fiind ca sora e ruda gradul 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica a avut o sora care a decedat in urma cu cateva luni. sora ... asivst asivst Bunica a avut o sora care a decedat in urma cu cateva luni. Sora nu are copii si nu a fost casatorita dar a construit in timpul vietii o casa cu etaj in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare legata de o mostenire. bunica a avut ... asivst asivst Buna ziua, am o intrebare legata de o mostenire. Bunica a avut o sora care a decedat in urma cu cateva luni. Sora decedata nu a avut copii si nu a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces/ajutor de deces. ancapopescu166 ancapopescu166 Bună ziua oameni dragi! Mă confrunt cu 2 probleme destul de mari în familie! Un membru al familiei a decedat de curand. In ziua respectivă TATĂL ... (vezi toată discuția)