avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... buna ziua ! ai voie sa pui in discutie un coleg de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

buna ziua ! ai voie sa pui in discutie un coleg de serviciu ca ...

buna ziua ! ai voie sa pui in discutie un coleg de serviciu ca director de unitate inv.sa deschizi subiectul pe niste motive disciplinare minore, nu a pus note online pana acum si absente ca e primul an de catalog electronic la aceasta scoala ,deci nu era prezenta persoana discutata dar avea un fel de intampinare lasata care a fost prezentata public in consiliul profesoral ???
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:06, 16 Martie 2023
Puneti semne de punctuatie si formulati propozitii scurte ca sa intelegem ce doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea o întrebare dacă pot contesta nota scăzută ... Nistor cristina Nistor cristina Buna ziua as avea o întrebare dacă pot contesta nota scăzută a copiilor la purtare ei sunt sportivi de performanța și din cauza absențelor li sa scăzut ... (vezi toată discuția)
Probleme exmatriculare din cauza absentelor Potco Potco Salutare, intru direct in subiect pentru a nu mai lungii discutia. Am fost azi dimineata exmatriculat din cauza absentelor dar nu am fost instiintat scris. ... (vezi toată discuția)
A fost comisa vreo infractiune? Lauramoro Lauramoro Buna ziua, Va prezint pe scurt problema:un director de scoala obliga profesorii unei clase sa promoveze toti elevii, indiferent de numarul de absente sau de ... (vezi toată discuția)