avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salubrizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salubrizare

Buna ziua,
Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit pt. o persoana.Daca nu folosesc serviciile,de ce sa platesc?
Cel mai recent răspuns: Nicusorcoman , utilizator 20:21, 23 Septembrie 2024
Bună ziua eu scot pubela la poarta ,cum o scoate toată lumea ,dar nu o ridică cei de la salubrizare. Toată lumea are pubela la poarta ,numai mie mi se spune sa o duc la 100 de metrii la alta poarta .le-am zis că dacă nu mi-o ia de la poarta mea ,nu plătesc gunoiul ce credeți și ce trebuie sa fac. Fiindcă în contract scria căci mil ia de la poarta cum îl ia de la toată lumea.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Nicusorcoman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal sa platesc gunoiul la o casa ne locuita unde parintii ... Gratielamicu Gratielamicu Este normal sa platesc gunoiul la o casa ne locuita unde parintii au decedat si nu sta nimeni de ani de zile? (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, la o adresa unde nu locuiește nimeni primaria percepe ... Cata50 Cata50 Bună ziua, la o adresa unde nu locuiește nimeni primaria percepe taxa de salubrizare pentru o persoana. Menționez că firma de salubritate nu a ridicat de 6 ... (vezi toată discuția)