avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua... vă rog să mă ajutați cu o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua... vă rog să mă ajutați cu o informație deoarece ...

Bună ziua... vă rog să mă ajutați cu o informație deoarece mă confrunt cu o problemă...eu am ajuns la vârsta de pensionare, dar nu am cotizat la sistemul de pensii decât 7,2 ani și că atare mi-a fost respinsa cererea de pensionare ...eu ar trebui să mai cumpăr vechime,dar nu-mi permit...deci,vă rog mult spuneți -mi cum pot obține de la statul român un ajutor financiar,o pensie socială, ceva nu știu ... mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:41, 18 Martie 2023
Buna ziua!
Pentru ajutor social va adesati primariei unde locuiti.
Pensie socială nu există în prezent pentru cei care n-au cotizat minim 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să îmi spuneți ce acte trebuie să depun ... nicolae2024 nicolae2024 Bună ziua, Vă rog să îmi spuneți ce acte trebuie să depun pentru indemnizația (pensia) socială deoarece am cotizat 7 ani și nu am vechimea pentru ... (vezi toată discuția)
Stagiu de 6 ani MinaLumi MinaLumi Ce pensie minima sau ajutor social voi primi, conform noii legi din 2021, la un stagiu de cotizare de 6 ani, 8 luni si 4 zile, in 2030 cand voi iesi la pensie? (vezi toată discuția)
Buna ziua ! ati putea sa-mi spuneti daca persoanele care nu au ... Florin111 Florin111 Buna ziua ! Ati putea sa-mi spuneti daca persoanele care nu au cotizat o zi la sistemul de pensii pot primi vreo forma de ajutor social la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)