avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Reclamație srl- este legal sa emiți facturi de pe 3 ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Reclamație srl- este legal sa emiți facturi de pe 3 firme pentru același serviciu?!

Am o neclaritate destul de mare și aș dori să ajung ANAF ul să facă un control , dar nu vreau sa fiu arătat cu degetul și cer o părere.

Am fost prostit sa lucrez la negru Intr un srl. Pe adresa unde acel srl exista sunt 4 firme, 3 cu administratorul X, una cu administratorul Y. Administratorul X " angajează" pun ghirimele oameni la negru să aducă cursanti la cursuri de stomatologie, cursuri care au loc pe același sediu social cu aceleași 4 firme. Pe website apare o firma, in contractul cadru sau proforma trimisă către client e alta firma. Iar clienți mari sunt puși pe alta firma. Practic cursurile se emit facturi de pe 3, firme ținând cont că pe site sunt date de contact are unui srl iar în contractul cadru model alt srl. Aici nu vorbim de evaziune fiscală ? Pot vinde același serviciu dar după bunul plac sa faci facturi pe 3, firme ? Merita sa anunț anaful pentru a face un control ? Pot pati eu ceva daca trimit petiție amănuntita la ANAF ?
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
Raphqwerty, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii intre srl si pfa cu acelasi cod caen Calin87 Calin87 Buna ziua, Avand situatia data: SRL cu obiect de activitate 8559 organizeaza cursuri direct catre populatie si taie bon si factura catre clienti. Poate ... (vezi toată discuția)
Statut proforme madalina lacatusu madalina lacatusu ce se intampla daca in 2009 am inregistrat doar proformele care s-au incasat? (vezi toată discuția)
Diferente de data intre facturi simonaionela simonaionela Buna ziua, Am situatia in care factura care atesta intrarea de marfa este mai tarzie cu 1-3 zile fata de iesire.Nu pot remedia nici cu aviz de insotire. Ce ... (vezi toată discuția)