avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am un contract de intretinere cu mama. In ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am un contract de intretinere cu mama. In urma decesului ...

Buna ziua,
Am un contract de intretinere cu mama. In urma decesului tatalui meu sora mi-a donat partea ei dupa tata si mama partea ei in schimbul acestui contract. Ea in in timp s-a imbolnavit foarte tare, are Parkinson avansat insotit de dementa, fiind in pericol zilnic sa se accidenteze si sa faca lucruri care ii pot pune viata in pericol.Am o doamna care ii da pastilele si o hraneste insa nu este suficient iar eu cu sotul lucram de dimineata pana seara.Daca situatia va fi si mai rea decat este in prezent, in ce conditii o pot duce la un centru de ingrijire?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire Ionut.Barbu Ionut.Barbu Salutare tuturor! Ma aflu in urmatoarea situatie: tata decedat, mama bolnava de Parkinson, dementa parkinsoniana cu elemente psihotice. Am o sora vitrega din ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moștenire Ionut.Barbu Ionut.Barbu Bună ziua! Se dă următoarea situație: tata decedat, mama suferindă de boală Parkinson grad 4 și demență parkinsoniană. Am obținut în instanță ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare intre rude de gradul i bencumonica bencumonica Parintii mei,care sunt divortati,au convenit ca ar fii bine ca apartamentul pe care ei il detin sa fie trecut pe numele meu.Dar,exista mai multe probleme.Tatal ... (vezi toată discuția)