avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am și eu o întrebare,am schimbat permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am și eu o întrebare,am schimbat permisul românesc ...

Buna ziua am și eu o întrebare,am schimbat permisul românesc cu unul spaniol (Bilbao)între timp până să ajungă permisul spaniol am plecat în Romania acum la adresa din Spania nu poate fi găsit nimeni pt a fi ridicat,din Romania nu pot scoate altul pt că cel românesc a fost deteriorat de către ei,care ar fi procedurile de urmat ce pot face pt că acum am unul temporar care va expira curând.multumesc

Alte discuții în legătură

Permisul expirat P Bianca P Bianca Locuiesc in Spania și am permisul expirat de câțiva ani. Precizez că nu am schimbat permisul obținut în România pt cel spaniol. Cum as putea sa îl ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere lidiadiana lidiadiana Buna Ziua.Am o problema si nu stiu cui s-a ma adresez.Am avut permis romanesc si l-am schimbat in cel spaniol ,locuind in Spania de cel putin 15 ani.Am venit ... (vezi toată discuția)
Succesiune diane83 diane83 Buna ziua, Am nevoie de o parere avizata in urmatoarea situatie : Bunica a decedat in ianuarie 2004, si are un singur copil, pe tatal meu. ... (vezi toată discuția)