avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... permis de conducere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

permis de conducere

Buna Ziua.Am o problema si nu stiu cui s-a ma adresez.Am avut permis romanesc si l-am schimbat in cel spaniol ,locuind in Spania de cel putin 15 ani.Am venit in vacanta in luna iunie 2017 si mi s- a oprit permisul de politia romana pentru o luna ,amenda si 5 puncte.Mi-au spus ca am depasit pe linia continua.Au trecut cele 15 zile de dovada si la fel luna.Nu am facut contestatie,amenda am platit-o.Agentul de politie mi-a spus ca pot ridica permisul dela adresa de pe buletin,permisul fiindu-mi luat pe Gorj,eu locuind in Dolj.Nu mi-a explicat absolut nimic ce pot face .Am fost la Politia de judet si acolo constat ca nu au permisul meu,m-au trimis acolo unde mi la luat.Acolo mi-au spus ca permisul l-au trimis l-a cei emitenti ,adica la Ambasada Spaniei.Am ramas uimita ,blocata.De ce nu mi s-a spus nimic ce puteam face?Acum va intrb pe dumneavoastra ce as putea face?permisul a plecat pe 29 iunie la directia generala de trafic si de acolo va pleca la Ambasada Spaniei.Se poate rezolva daca as merge sau as da telefon la ambasada de aici ?Inca sunt in tara aici si sa mi-l inmaneze ?Va intreb ce se poate face cit mai este posibil.Pur si simplu nu stiu de unde sa incep si unde sa termin.Macar un sfat bun as dori,sau un numar de telefon.Oare s-a dau la directia generala de trafic ?Nu stiu nr.de telefon.Sau la Ambasada spaniei in Romania?Va rog sa ma ajutati.Nu imi pot permite acum s-a ajung in Spania si nu stiu cind v-a ajunge permisul?.Pot conduce pe teritoriul tari fara permis?V-a multumesc.O zi buna v-a doresc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:05, 18 Iulie 2017
Cei de la politie sa va elibereze o adeverinta din care sa rezulte faptul ca v-au retinut permisul si ca acesta a fost inaintat Ambasadei, precum si nr. adresei de inaintare. De asemenea puteti depune o sesizare la politie cu privire la faptul ca d-l politist, la retinerea permisului, nu va informat cu privire la faptul ca permisul dvs. urmeaza a fi trimis autoritatilor spaniole.
Ultima modificare: Marți, 18 Iulie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin doua permise de conducere liapetrariu2010 liapetrariu2010 Sunt rezident in spania si am detinut 2 permise 1 de romania si 1 de spania obtinut prin examen.Anu trecut am avut un accident in romania cu camionu si prin ... (vezi toată discuția)
Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)