avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am 54 de ani, sunt angajat la o flota de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am 54 de ani, sunt angajat la o flota de ride sharing. ...

Buna ziua, am 54 de ani, sunt angajat la o flota de ride sharing. In urma unor probleme de sanatate mi-au fost montate 3 stenturi la inima. Ma pot pensiona anticipat in aceste conditii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dorelushu , utilizator 21:24, 17 Martie 2023
Asta poate sa iti spuna doar un medic, in urma dosarului medical. Daca el considera ca te incadrezi, poti sa iesi la pensie pe "caz de boala"...incearca.
Bafta. Lasa condusul ca nu mai este de tine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea poate beneficia de pensie minima avand 65 ani si aproape 9 ani lucrati Felicia74 Felicia74 A primit raspuns de la casa de pensii in ianuarie 2018 ca are nevoie de 13.si 5 luni vechime ea are numai 9 ani lucrati,acum lucreaza ca femeie de servici ca ... (vezi toată discuția)
Pensia cu handicap de gradul 2 floreavali floreavali O persoană tânără, care este pensionată pe caz de boală (gr.II), este în stare şi doreşte din tot sufletul să se angajeze la un privat, ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Contestare decize de neacordare a pensiei sabrina__cr sabrina__cr Fratele meu are 43 ani si are diabet insulino-dependent cu afectare grava a inimii (a avut un infarct inclusiv ),a de[us dosar de pensionare dar pentru ... (vezi toată discuția)