avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Dacă eu aici am încheiat un contract ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Dacă eu aici am încheiat un contract între mine ...

Bună ziua! Dacă eu aici am încheiat un contract între mine și Casa de Pensi, plătesc pe lună la minimul pe economie contribuții, pentru vechime în muncă. ÎNTREBAREA ESTE.; EU POT SĂ LUCREZ CA BADANTĂ (ingrijitor de bătrâni) cu contract de muncă italian,acolo în Italia ,ținând cont că eu aici în România am acest contract de care tocmai ce am spus? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 20 Martie 2023
Da, puteti avea c.i.m. si in Italia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! eu aici în românia am făcut un contract între ... elena tilica elena tilica Bună ziua! Eu aici în România am făcut un contract între mine și Casa de Pensii,plătesc contribuție lună de lună pentru vechime în muncă. ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii Stelacorneanu Stelacorneanu Buna ziua!Am lucrat in Botosani cu carte de munca cu contributii platite de catre fabrica iar din 1993 nu am mai lucrat .Cartea de munca o am la mine.As vrea ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)