avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Eu aici în România am făcut un contract ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Eu aici în România am făcut un contract între ...

Bună ziua! Eu aici în România am făcut un contract între mine și Casa de Pensii,plătesc contribuție lună de lună pentru vechime în muncă. În Italia pot să fac contract între mine și familia unde găsesc un post ca badantă ( Îngrijitor bătrâni)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 22 Martie 2023
Vi s-a dat raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă eu aici am încheiat un contract între mine ... elena tilica elena tilica Bună ziua! Dacă eu aici am încheiat un contract între mine și Casa de Pensi, plătesc pe lună la minimul pe economie contribuții, pentru vechime ... (vezi toată discuția)
Pensionare de invaliditate in italia Mariana-C Mariana-C Sunt in italia...si o prietena mi-a spus ca aici as putea gasi niste raspunsuri... Am cancer la san, am facut operatie, mi-a scos tot sanul...am depus toate ... (vezi toată discuția)
Lipsa carnet de muncă! am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet ... Mareș231 Mareș231 Va salut! Am lucrat la o firma 1 an, 2003, nu mi a făcut carnet de muncă, itm mi a eliberat adeverință cu vechimea în muncă și casa de pensii stagiu de ... (vezi toată discuția)